Menu
Alışveriş sepetiniz

737710-SCS Field Service Vacuum Cleaner (Toner Temizleme Süpürgesi) 220V

737710-SCS  Field Service Vacuum Cleaner (Toner Temizleme Süpürgesi) 220V
Çok Satan
737710-SCS Field Service Vacuum Cleaner (Toner Temizleme Süpürgesi) 220V
  • Stok: 3
  • Model: VACUUM CLEANER
  • SKU: 8682056655995
Satılan Ürünler: 2
Ürün Görünümleri: 564
  • SCS (eskiden 3M) Saha Servis Süpürgesi (Model 497AB) ile verimli bir temizlik için servis mühendisidir. Taşınabilirlik, hızlı kurulum ve verimli, güvenli çalışma bu güçlü boşluğun temel özellikleridir. Güç kablosu, germe hortumu ve diğer tüm aparatlar ile hızlı erişim için kapak bölmesine kolayca oturur. Uzatılabilir hortum, operatörün büyük makineleri ve ulaşılması zor alanları süpürmeden temizlemesini sağlar. SCS'nin teknolojik olarak gelişmiş vakumlu malzemelerden  elektrostatik birikimi ortadan kaldırarak, hassas elektronik ekipmanlara çarpma riskini azaltır ve servis teknisyenini elektrostatik deşarjdan korur. 1 HP motor, bir sızdırmaz bilye yatağı ve ömür boyu yağlanmış bir kovanlı yatak ile sürekli görevlendirilmiştir. Otomatik sıfırlama ile termal korumalı. Tip 2 filtre, çıkarılabilir güç kablosu, 32 inç gerilebilir hortum, çatlak fırçası ve kavisli çubuk hortum ile birlikte gelir.

  • Made in the United States of America

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

Bu yapışkan Bildirim modülüdür. Çerez bildirimleri veya özel promosyonlar vb. Gibi yapışkan mesajlar için kullanabilirsiniz.